Gold Plaza Baia Mare din județul Maramureș

Itinerarul nostru în Maramureș a început, după cum era de așteptat, cu Baia Mare, o poartă către ceea ce avea să ne încânte în următoarele zile ale săptămânii.

Gold-Plaza-Baia-Mare

După plimbarea „obligatorie” în centrul vechi, unde parcă simți istoria cum plutește în aer, ne-am hotărât să vizităm un loc care ne-a convins că Baia Mare înflorește: Gold Plaza, primul centru comercial din partea de nord-vest a țării.

Aici ni s-a confirmat faptul că grupul austriac IMMOFINANZ, deținătorul mall-ului, a făcut o treabă excelentă, în momentul în care a decis să investească într-un astfel de spațiu.

Primul Mall din nord-vestul Transilvaniei.

De altfel, știm cu toții care sunt avantajele unui centru comercial. Într-un singur loc, poți face shopping, cea mai bună terapie pentru suflet, achiziționând produse de la branduri renumite la prețuri competitive (mall-ul a încetat de mult să fie un spaţiu inaccesibil financiar), poți merge la un film, într-o sală de cinema modernă, dotată cu tehnologie sonoră performantă, sau la o cafea alături de prieteni, într-un cadru cu aer occidental.

Astfel, inaugurarea acestui centru comercial în urmă cu cinci ani a reprezentat un moment de maximă importanță atât pentru turiști, care caută deopotrivă tradiția și confortul modern, cât mai ales pentru băimăreni.

Fie că vin pentru shopping, evenimente sau divertisment, locuitorii acestui oraş au făcut loc în universul lor culturii mall-ului. Iar asta înseamnă evoluție, mall-ul fiind unul dintre simbolurile prosperității unei comunități.

Pe lângă punctele de atracție și posibilitățile de petrecere a timpului liber pe care le oferă Gold Plaza, băimărenii și locuitorii din zonele învecinate pot participa la diferite evenimente organizate aici în fiecare week-end. De altfel, acest lucru a devenit parte din Gold Plaza. Fie că este vorba de loterii cu premii, acțiuni sau evenimente pentru copii, târguri, expoziții, nopţi albe de cumpărături, cu sute de reduceri atractive, concerte susţinute de artişti îndrăgiţi, concursuri cu premii substanțiale și aşa mai departe, mall-ul din Baia Mare reprezintă o destinație unde tot timpul se întâmplă ceva interesant şi unde, în afară de shopping, poți face și altceva relaxant.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*