Poftiți la Maramureș Ballon Fiesta 2018!

Maramureșul este cunoscut pentru tradițiile sale, pentru mânăstirile cu turle înalte și ascuțite care urcă spre cer, pentru Cimitirul Vesel, pentru horincă și multe altele. Cu toate acestea, de câțiva ani Maramureșul are o nouă atracție pentru turiști, dar care promite să devină o frumoasă tradiție. Este vorba despre un festival de baloane cu aer cald.

Baloane MM 1

Picture 1 of 5

Anul acesta, în octombrie

Ajuns la a cincea ediție în acest an, Maramureș Ballon Fiesta va avea loc la începutul lunii octombrie, mai exact în perioada 5 – 7 octombrie, la Aeroclubul Baia Mare. Deja pregătirile sunt aproape gata, iar organizatorii, Asociaţia SENS, se așteaptă la mulți participanți, mai ales că anul acesta este o ediție specială, și care încă de pe acum se anunță a fi una despre care se va vorbi mult timp de acum încolo.

Trei zile de festival, trei zile de bucurie

Cele trei zile de festival de baloane cu aer cald de la Maramureș vor fi, ca și în anii trecuți, unele în care bucuria va fi la ea acasă, iar spectaculozitatea pe care o oferă acest eveniment va fi una care nu se poate uita prea ușor. Toți cei care vor participa, precum și turiștii care se vor afla în zonă în acea perioadă vor avea ocazia de a petrece clipe de neuitat, bucurându-se în același timp de tot ce poate oferi Maramureșul mai frumos. Vă asigurăm că nu veți regreta decizia de a veni aici, pentru că zona este una extraordinar de frumoasă, iar Baia Mare este un oraș care vă mai așteaptă și cu alte atracții turistice.

Cum a început totul

Ideea organizării acestui Festival i-a aparținut lui Ion Istrate, care a rămas impresionat de Maramureșul văzut dintr-un balon cu aer cald cu care a zburat acum 8 ani. Pentru a se bucura și alții de experiența pe care a avut-o el, a luat decizia organizării Maramureș Balloon Fiesta.

100 de baloane în acest an

Ediția din acest an a Festivalului se anunță a fi una grandioasă, pentru că în Anul Centenarului, nu mai puțin de 100 de baloane cu aer cald vor zbura spre cer. Și-au anunțat participarea numeroși amatori ai acestui sport din întreaga Europă, care se vor reuni la Baia Mare pentru a sărbători România, Maramureșul și bucuria de a fi împreună.

O experiență de neuitat!

Dacă vă doriți să luați parte la acest eveniment de neuitat pe care îl găzduiește Maramureșul, tot ce trebuie este să veniți la început de octombrie în Baia Mare și să urmăriți, pe viu, totul. Nu numai Festivalul se anunță a fi unul grandios, dar frumusețea locurilor și a oamenilor de aici vă va cuceri cu siguranță și veți dori să reveniți în fiecare an.

 

 

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*