Cinema City Baia Mare din județul Maramureș

Primul multiplex deschis în Baia Mare a avut deschiderea pe data de 5 noiembrie 2010. Conform statisticilor, Cinema City Baia Mare reprezintă a noua investiție la nivel național, din 2007 și până în prezent.

Cinema-City-din-Baia-Mare

La aproape cinci ani de la inaugurare, complexul este încă primul de acest tip din zona Maramureșului. Până acum, nu au existat decât cinematografe clasice, cu un singur ecran. În schimb, Cinema City Baia Mare le oferă băimărenilor un plus de confort și flexibilitate, prin intermediul complexului de șase săli, amplasat în centrul orașului. Un asemenea loc nici că putea fi poziționat în altă parte decât central. Ba, mai mult, astfel, locuitorii cinefili pot avea acces mai rapid la filmele lor preferate.

Cinema City Baia Mare oferă o experienţă cinematografică de excepţie.

De ce așa de multe săli? Pentru a oferi o varietate de filme în același timp, mai exact 15. Echipamentele moderne, care garantează imaginea și sunetul de înaltă calitate, satisfac dorințele tuturor băimărenilor.

De altfel, piața cinematografică din regiunea Maramureșului beneficiază, prin intermediul Cinema City Baia Mare, și de posibilitatea de a experimenta tehnologia 3D digital. Desigur, spectatorii au la dispoziție și un bufet, de unde își pot cumpăra clasicele gustări consumate la cinema: popcorn, nachos, dulciuri, băuturi răcoritoare, dar și cafea (există și o cafenea în incintă).

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*