AquaSport DruRelax din județul Maramureș

Se apropie cel mai frumos sezon din an (din punctul meu de vedere), cel în care ai mai mult timp pentru tine, pentru a descoperi locuri frumoase și pentru a-ţi găsi liniștea sufletească după o perioadă agitată. Cu siguranţă, apa, piscina, şezlongul și un cocktail se vor regăsi în programul acelor zile.

AquaSport-DruRelax-din-Baia-Mare-judetul-Maramures

Aşadar, cum ai putea refuza un moment deplin de relaxare într-un centru Spa, care să îţi ofere beneficii atât pentru corp, cât şi pentru minte şi suflet?

Pentru noi, DruRelax a fost ceea ce aveam nevoie după o zi lungă, plină, în care simțeam nevoia de câteva momente de detașare, de relaxare, într-un cadru plăcut.

DruRelax este o experiență ce trebuie încercată măcar o dată în viață.

A fost suficient să vedem bazinul și piscina pentru a ne îndrăgosti de acest spațiu şi pentru a ne imagina cum ar fi să ne bucurăm aici de un sejur prelungit. Cu atât mai mult cu cât, în următoarea perioadă, va fi inaugurat un hotel cu servicii pe măsura acestei locații, ce pune accentul pe vindecarea minții şi a sufletului și pe modelarea unui corp armonios.

Piscina exterioară este admirabilă. Atât forma sa, cât și foișoarele pe structură din lemn, cu textile albe, dau acestui cadru un aer foarte exotic, iar toboganele te trimit cu gândul la un aqua park plin de voie bună.

Dacă nu ești genul care caută adrenalina, te poți refugia oricând în zona dedicată relaxării, unde ai la dispoziție de la saună umedă, uscată, cu sare până la jacuzzi cu apă dulce, ciubăr cu apă sărată și duș emoțional. După câteva ore petrecute aici, te vei retrage în camera de hotel mai destins ca niciodată!

Ce ne-a plăcut

  • Este o locație destinată familiilor. Zilnic, au loc cursuri de înot pentru cei mici.
  • Paturile cu hidromasaj. Ideea de a sta întins în timp ce apa îți masează întregul trup este o experiență care nu trebuie ratată.
  • Cei curajoși ar trebui să încerce dușul scoțian, mai ales că rolul acestuia este de a te revigora instant după o saună fierbinte.
EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*