Secret Garden din orașul Cavnic, județul Maramureș

Cu un nume predestinat, resortul îmbrățișat de natură își întâmpină oaspeții cu voie bună, căldură şi atenție la detalii, așa cum numai cei din Maramureș știu.

Secret-Garden-din-orasul-Cavnic,-judetul-Maramures

Se spune că perfecțiunea nu există, însă cu toți tindem să o atingem. Ei bine, Secret Garden este unul dintre locurile unde o putem găsi.
Ceea ce face atât de spectaculoasă această locație este melanjul interesant între rustic și modern, între frumusețea creată de natură și cea concepută de mâna omului.

Secret Garden, locul perfect pentru vacanțe și sejururi

Între pomii înalți şi căpițele de fân (pe care, de altfel, le poți admira pretutindeni în acest județ) a luat naștere acest ansamblu recreativ, cu piscine exterioare, locuri de joacă pentru copii, teren de fotbal, saună și multe alte posibilităţi de relaxare, care ar putea să te țină ocupat mult timp, fără să fie nevoie să părăsești vreo secundă acest spațiu.

La Secret Garden poți face tratamente pe bază de apă sulfuroasă sau te poți relaxa în centrul wellness.

E o plăcere să visezi la zilele frumoase de vară, la aerul curat, la adierea blândă a vântului, totul într-un cadru elegant și sofisticat.
Secret Garden se găseşte în Maramureșul istoric, aşa că toți cei care optează pentru această zonă cu siguranță își vor dori să guste din preparatele tradiționale și din băuturile locale.

Nici cei mici nu au fost uitați, pentru ei există o piscină de mică adâncime.

Acesta este locul unde deopotrivă te poți răsfăța cu gustări din bucătăria internațională și din cea locală. În fond, dacă tot ai ajuns până aici, cum ai putea refuza un asemenea festin? Slăninuță afumată cu ceapă, cârnăciori picanți, sărmăluțe împăturite în frunze de varză cu smântână, miel umplut și câte și mai câte bunătăți, de pur și simplu îți vine să-ți lingi degetele!
Secret Garden reprezintă o parte din secretul Maramureșului.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*